Mogelijkheden & Tarieven

De Grote Kerk Wageningen is beschikbaar voor diverse activiteiten van verschillende doelgroepen, waardoor het kerkgebouw een centrale, samenbindende functie voor Wageningen en de regio biedt.

De Grote Kerk blijft op zondagen en kerkelijke feestdagen gebruikt worden door de Protestantse Gemeente te Wageningen.

Bij het gebruik van de Grote Kerk Wageningen is de “waardigheid”, de monumentale-, kerkelijke- en maatschappelijke status een belangrijk uitgangspunt. Hiervoor hebben wij in de “Gebruiksregels” en “Algemene voorwaarden” enkele spelregels opgesteld waar huurder en verhuurder zich aan zullen houden.

Tarieven

Wij zijn een not-for-profit organisatie. De inkomsten uit verhuur worden gebruikt voor de dagelijkse exploitatie en het genereren van financiële middelen voor het duurzaam in stand houden van de Grote Kerk Wageningen. Op die manier kan de Grote Kerk ook voor de komende generaties mensen blijven samen brengen.

De tarieven voor het huren van de Grote Kerk zijn van diverse factoren afhankelijk, zoals de wensen van de huurder en het al-dan-niet gebruik van diverse faciliteiten. Hoe het evenement er uitziet, bepaal je als huurder natuurlijk zelf. Als Grote Kerk Wageningen helpen we daar graag bij. Daarom nodigen we je bij een huuraanvraag graag uit voor een bezoek zodat we samen kunnen kijken naar de wensen en mogelijkheden. Je kunt dan meteen zien en ervaren wat de Grote Kerk kan bieden. Hierbij geldt: wij leveren maatwerk, dus we maken een passende offerte op basis van jouw wensen.

Neem gerust contact op bij vragen of voor meer informatie, we helpen je graag verder.

Aanvraag verhuur