Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Dubbelspel Orgel & Carillon” | Crowdfunding-event

14 oktober 2021 | 20:00 - 22:30

Een Crowdfunding-event Grote Kerk, voor het laatste stukje financiering van de restauratie en herinrichting van deze verrassend veelzijdige, monumentale locatie in het hart van Wageningen.

Een concert van ‘Vol op het orgel, klinkt als een klok’, een ‘Dubbelspel’ tussen Orgel en Carillon met Gonny van der Maten (organist) & Boudewijn Zwart (beiaardier).

Fotograaf Ger Vos
Gonny van der Maten is haar hele leven al geboeid door het orgel, de menselijke stem en combinaties daarvan. Beroepsmatig heeft dat geresulteerd in activiteiten als concertorganist, cantor-organist, dirigent en docent.

Boudewijn Zwart studeerde hoofdvak piano bij Willem Brons aan het Sweelinck-conservatorium te Amsterdam en beiaard bij Leen ’t Hart aan de Nederlandse Beiaardschool te Amersfoort. Hij is de stadsbeiaardier van Wageningen. Met zijn eigen ontworpen mobiele Concert Carillon reist hij door heel Europa.

Einde concert (circa 21.30 uur) Daarna de mogelijkheid voor het publiek voor een drankje en de mogelijkheid van het bezoeken/uitleg van het Flentrop orgel en van het mobiel carillon in het koor.

Datum: donderdag 14 oktober 2021
Kerk open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur

Online verkoop: € 12,50        Tickets

Als Culturele instelling werken wij met het “Coronatoegangsbewijs”

Gegevens

Datum:
14 oktober 2021
Tijd:
20:00 - 22:30