Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Sponsor Diner’ | Geannuleerd

19 november 2021 | 18:00 - 23:30

Als gevolg van de oplopende coronabesmettingen hebben Lionsclub Wageningen en Soroptimistenclub Wageningen e.o. besloten het sponsor diner op 19 november 2021 niet door te laten gaan en door te schuiven naar begin 2022.
Mensen die al een kaartje hebben gekocht worden hierover persoonlijk geïnformeerd.


Een charity event met eten, drinken en entertainment georganiseerd door Lionsclub Wageningen en Soroptimistenclub Wageningen e.o.

Een semi ‘walking dinner‘ waar Drinks and Bites samen met DIELS restobar een vier gangen diner serveren, dit alles omkleed met amusement.

De crowdfunding is ten bate van:
Trees 4 live: wereldwijd vieren Soroptimsten in 2021 hun 100 jarig bestaan. Feest vieren doen we niet alleen maar door met alle clubs wereldwijd in Mali bomen te planten om vrouwen te empoweren en economisch meer onafhankelijk te maken. Onze droom is dat we over 3 jaar €300.000,- hebben om bomen in Mali te planten, dat er in Nederland honderden bomen staan en dat 1000 Malinese vrouwen perspectief hebben op een betere toekomst. Zo planten we aan een duurzame toekomst! Help je mee dit te realiseren?
Grote Kerk Wageningen: na een uitgebreide verbouwing is sinds de zomer van 2020 de Grote Kerk in gebruik als bijzondere locatie voor concerten en evenementen voor de Wageningse gemeenschap. De kerkgemeente heeft eerder de Grote Kerk overgedragen waarbij de Stichting Grote Kerk Wageningen de exploitatie is gaan doen. Deze exploitatie vindt volledig plaats zonder subsidie. Bij de herinrichting zijn veel nieuwe zaken aangeschaft, en zijn de kerkbanken vervangen voor 245 nieuwe en comfortabele stoelen. Het laatste stukje moet nog worden gefinancierd.

Datum: vrijdag 19 november 2021
Dresscode: Feestelijk
Aanvang: 18.00 uur
Eindtijd: 23.30 uur
Prijs: €50 inclusief eten en entertainment, overige consumpties per pin.
   Tickets

Als Culturele instelling werken wij met het “Coronatoegangsbewijs”

Gegevens

Datum:
19 november 2021
Tijd:
18:00 - 23:30