Nieuw kamermuziekfestival in Wageningen

Het afgelopen jaar is er door Michel Xie met veel liefde gewerkt aan een groot project: Rhinegold Festival (www.rhinegold.nl) waar jonge topmusici laten zien en horen dat klassieke muziek leeft!

Dit is een nieuw kamermuziekfestival dat zal plaatsvinden op 13, 14 en 15 oktober aanstaande in Wageningen, de stad waar Michel is opgegroeid. De concerten vinden voornamelijk plaats in de Grote Kerk van Wageningen, maar ze spelen ook op locaties als Hotel de Wereld en de bblthk. Elke avond is er een concert in de sfeervolle en net gerenoveerde kerk, maar er zijn ook gratis evenementen, een familieconcert, een wandelconcert en ook de geliefde Classic Express geeft eerder in die week een acte de présence.

Crowdfunding. Een festival komt niet zomaar tot stand en daarbij is uw hulp hard nodig. Vandaar dat Michel Xie een campagne op “voordekunst.nl” is gestart om het laatste stukje van hun begroting te voltooien. Lukt het om 70% zelf op te halen, zal Provincie Gelderland de campagne aanvullen tot 100%! Helpt u mee met een donatie en halen we zo samen de 70%? De Crowdfunding is te vinden op: https://www.voordekunst.nl/projecten/14269-steun-eerste-editie-rhinegold-festival

#grotekerkwageningen #Rhinegold #michelxie #klasssiek #concert #wageningen #proefwageningen


« Nieuws