Kerkbanken verkoop 2 november

Op zaterdag 2 november worden de oude kerkbanken en een aantal andere meubels verkocht. Met de opbrengst van deze verkoop financieren we de nieuwe stoelen die nodig zijn voor het nieuwe multifunctionele gebruik van de kerk.

Wat wordt er verkocht:

  • Eikenhouten kerkbanken in verschillende vormen en afmetingen.
  • Houten stoelen met gematte rieten zitting (€ 12,50 per stuk)
  • Site tables ( € 25 per stuk)
  • Eikenhouten tafel met 4 gematte stoelen (€ 50)
  • Herenbank met klepzitting en bergruimte (€ 125)

Voor prijzen en meer details zie overzicht te verkopen banken en het andere meubilair

Hoe:
Deels door voorinschrijving en deels door openbare verkoop, met het principe WEG = WEG. Wilt u dus zeker zijn dat u een kerkbank of stoelen kunt kopen dan raden wij u aan om voor in te schrijven.

Voorinschrijving:
Belangstellende kunnen via het contactformulier of een e-mail (onder vermelding van naam en adres) laten weten een kerkbank of ander meubilair te willen kopen. Mensen die dit ons al kenbaar hebben gemaakt, vallen onder de deze voorinschrijving en krijgen daar bericht van.

Verkoop zaterdag 2 november:

  • van 10.00 – 12.00 uur krijgen de voorinschrijvingen de gelegenheid een kerkbank of ander meubilair naar keuze te kopen. Betaling gebeurt ter plekke en kan contant of met een tikkie.
  • van 13.00 – 16.00 uur de openbare verkoop voor een ieder die een kerkbank of ander meubilair naar keuze wil kopen. Betaling gebeurt ter plekke en kan contant of met een tikkie.

Ophalen dinsdagavond 5 november en woensdagavond 6 november:
Daar op zaterdag de warenmarkt rondom de kerk staat is het niet mogelijk om de kerkbanken gelijk mee te nemen.  Vandaar dat kopers de meubels op 2 avonden kunnen ophalen: dinsdag 5 november en woensdag 6 november tussen 19.00 – 20.00 uur. Kopers dienen zelf voor het nodige transportmateriaal én menskracht te zorgen. De kerkbanken zijn groot en zwaar, houdt hier rekening mee. Het is mogelijk om via de Walstraat en Hoogstraat met een auto, busje of aanhanger bij de kerk te komen om in te laden.« Nieuws