Jonge, aankomende musici laten zien en horen dat klassieke muziek leeft!

🥁 Aanstaande donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober barst het Rhinegold Festival los! Een kamermuziekfestival in Wageningen waar er uiteenlopende klassieke concerten plaatsvinden in de Grote Kerk, Hotel de Wereld en de bblthk. Gedurende 3 dagen komen 14 jonge aanstormende musici laten in 7 verschillende concerten zien en horen dat klassieke muziek leeft! Gun jezelf een muzikale boost en kom luisteren naar geweldige klassieke muziek! Voor meer info, het volledige programma en tickets: http://www.rhinegold.nl

🎹 Elke avond vindt er in de Grote Kerk een thematisch Avondconcert plaats. Geniet van o.a. geliefde werken als Bach’s 2e vioolpartita, Schubert’s Fantasie voor quatre-mains piano en Mendelssohn’s gepassioneerde 1e pianotrio. Ook zullen er bijzondere stukken gespeeld worden als Prokofiev’s Sonate voor twee violen en de pianokwartetten van Mahler en Schnittke. Elk Avondconcert wordt gepresenteerd door onze presentator die je van alles over de stukken en de muzikanten verteld.

🎵 Verder zijn het Lunchconcert en Wandelconcert weer gratis toegankelijk. Het vrolijke pianoduo Beth & Flo keert terug voor het Familieconcert. Een nieuw element dit jaar is het Koffieconcert, een bijzonder en intiem concert op de zaterdagochtend. Kortom: een festival gevuld met geweldige klassieke muziek dat gepassioneerd gespeeld wordt door jonge musici. Mis het niet!

🎻 De musici van Rhinegold Festival 2023: Annemiek de Bruin (klarinet), Arjan Jongsma (percussie), Beth & Flo (pianoduo), Charlotte Spruit (viool), Emma Roijackers (viool), Florian Verweij (piano), Gerbrich Meijer (klarinet), Joel Siepmann (cello), Joost Willemze (harp), Liselot Blomaard (altviool), Martijn Appelo (hoorn), Michel Xie (piano), Simon Velthuis (cello) en Camiel Jansen (presentator).

Meer in op www.rhinegold.nl

Crowdfunding-campagne: Om dit mogelijk te maken hebben ze uw hulp hard nodig! Door deze crowdfunding hopen ze het laatste stukje van hun begroting te vervolmaken. Door een platform als voordekunst.nl te gebruiken, willen ze bovendien hun bekendheid en draagvlak vergroten. De kosten voor het organiseren van een festival zijn niet gering. Naast de gages voor de musici, zijn er ook veel productionele kosten, zoals huurkosten van de locatie, vleugel en podium. Zo kunnen zij een sfeervolle en onvergetelijke tijd voor hun bezoekers creëren! Doneren kan via: www.voordekunst.nl / Rhinegold-festival-2023


« Nieuws