Eindejaarsgroet

Hoeveel keer moet iets plaatsgevonden hebben voordat je het een traditie mag noemen? 5 keer? 10 keer? 3 keer met het voornemen er 10 van te maken? Laten we dat laatste maar aanhouden voor onze ‘Eindejaarsgroet’.

Uiteindelijk vervielen in maart de laatste coronamaatregelen en mochten we elkaar in Nederland weer zonder beperkingen ontmoeten. Dat is dan ook volop gedaan, een inhaalslag werd gemaakt en dat hebben we gemerkt. Veel mooie concerten hebben er in de Grote Kerk plaatsgevonden waaronder de eerste succesvolle editie van het Rhinegold Festival als een nieuw kamermuziekfestival in Wageningen, de eerste bedrijfsbijeenkomsten, Kunst in de Kerk voor de 2de maal, symposia en tal van andere activiteiten. Mooi ook dat Wageningen University & Research het avondprogramma van de Opening van het Academisch Jaar in de Grote Kerk hield en daarmee de inwoners van Wageningen de start van het nieuwe academisch jaar mee konden vieren. Moge dit ook een traditie worden!

De veelzijdigheid aan activiteiten als ook het kerkelijke gebruik laat zien dat de Grote Kerk als veelzijdige locatie in een behoefte voorziet. Dit, plus de mooie en warme reacties die we van zowel huurders als bezoekers mochten ontvangen sterkt ons om deze koers vast te houden en verder uit te bouwen.

Alles wijst er op dat er in 2023 er weer vele mooie dingen in de Grote Kerk zullen plaatsvinden. Voor nu wensen wij u fijne feestdagen en een gezond 2023 toe.

We verwelkomen u graag in het nieuwe jaar!


« Nieuws