Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Grote Kerk vol met Rummikubbende Wageningers van alle leeftijden.

25 november 2023 | 13:00 - 17:00

HET DOEL!
De Grote Kerk vol met Rummikubbende Wageningers van alle leeftijden. Omdat spel verbindt en er niets mooier is dan ontdekken dat er nog heel veel onontdekte leuke mensen rondlopen in deze prachtige stad. Kom spelen, nieuwe mensen leren kennen en genieten van al het leuks dat Wageningen te bieden heeft: theater, hapje, drankje, persoonlijke verhalen en muziek! En niet onbelangrijk; kom samen strijden om de eerste RummiCup van Wageningen.

Hoe we de kerk vol krijgen met Rummikubbende Wageningers? Dat doen we samen!
Het mooie aan dit initiatief is dat je al helpt alleen maar door te komen. En ken je meer mensen die ‘t tof zouden vinden? Nodig ze uit, haal ze op of daag ze uit. Zo is de kerk in mum van tijd gevuld met enthousiaste mensen en klaar voor de competitie om de eerste RummiCup van Wageningen. Dus, speel mee, nodig je buren uit, haal je oma op of trek die kleinkinderen achter de iPad vandaan. 

Je strijdt mee in de competitie om de eerste RummiCup van Wageningen. Opgave via onderstaande link. Deelname is GRATIS.
Je doet individueel mee maar bent natuurlijk welkom om je collega’s, studiegenoten, breiclub of hardloopmaatjes mee te nemen! 

ZO ZIET DE DAG ERUIT
De professionele Rummikub spelers willen zich uiteraard goed voorbereiden. Om 13.00 is de inloop en om 14.00 start de competitie. Elk uur start er een nieuwe ronde waar uiteindelijk de finale pot zal worden gespeeld rond 17.00. Tussen de rondes door en na afloop van de competitie is er alle gelegenheid voor een hapje, drankje, praatje en zijn er pauze-acts, zoals verhalen die worden voorgedragen, muziek en theater. 

Datum: Zaterdag 25 november 2023
Tijd: 14:00 uur – 17:00 uur
Kerk open om 13:00 uur

Voor meer informatie

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
25 november 2023
Tijd:
13:00 - 17:00