Laden Evenementen

« Alle Evenementen

‘Charity Event’

7 oktober 2022 | 18:00 - 23:30

Een verrassende avond met eten, drinken en entertainment vindt plaats op vrijdag 7 oktober 2022 vanaf 18.00 uur in de Grote Kerk die wordt omgetoverd in een bruisende feestlocatie. De avond wordt georganiseerd door de Lions Club Wageningen en de Soroptimistenclub Wageningen.

We starten de avond met een borrel die overgaat in een ‘walking dinner‘ verzorgd door Restaurant Drinks and Bites samen met Bistro Balthazar. Hierna gaat de avond over in een feest met muziek en dans!

Datum: vrijdag 7 oktober 2022
Dresscode: Feestelijk
Aanvang: 18.00 uur
Eindtijd: 23.30 uur
Prijs: €50 inclusief eten en entertainment, overige consumpties per pin.
Tickets
De crowdfunding is ten bate van:
Trees 4 live: wereldwijd vierde de Soroptimsten in 2021 hun 100 jarig bestaan. Feest vieren doen ze niet alleen maar door met alle clubs wereldwijd in Mali bomen te planten om vrouwen te empoweren en economisch meer onafhankelijk te maken. Onze droom is dat we over 3 jaar €300.000,- hebben om bomen in Mali te planten, dat er in Nederland honderden bomen staan en dat 1000 Malinese vrouwen perspectief hebben op een betere toekomst. Zo planten we aan een duurzame toekomst! Help je mee dit te realiseren?
Grote Kerk Wageningen: na een uitgebreide verbouwing is sinds de zomer van 2020 de Grote Kerk in gebruik als bijzondere locatie voor concerten en evenementen voor de Wageningse gemeenschap. De kerkgemeente heeft eerder de Grote Kerk overgedragen waarbij de Stichting Grote Kerk Wageningen de exploitatie is gaan doen. Deze exploitatie vindt volledig plaats zonder subsidie. Bij de herinrichting zijn veel nieuwe zaken aangeschaft, en zijn de kerkbanken vervangen voor 245 nieuwe en comfortabele stoelen. Het laatste stukje moet nog worden gefinancierd en door een kaart te kopen werk je daar aan mee.

Gegevens

Datum:
7 oktober 2022
Tijd:
18:00 - 23:30