Vrijwilligers vervallen

Een van onze doelen is om de Grote Kerk een samenbindende plek voor de hele bevolking in Wageningen te laten zijn. Het werken met (Wageningse) vrijwilligers past hier in.

We hebben vrijwilligers wat te bieden.

Betrokkenheid bij de Grote Kerk, een monumentaal en voor Wageningen zeer karakteristiek en betekenisvol gebouw. Een manier om in contact te komen met andere mensen en tijdens het vrijwilligerswerk mee te genieten van mooie en leuke evenementen.

Wat vragen we van vrijwilligers.

Tijd, inzet en verbondenheid met wat wij als Grote Kerk Wageningen willen uitstralen: veelzijdigheid, gastvrijheid en flexibiliteit. Wij hebben mogelijkheden voor vrijwilligers die veel / regelmatig tijd hebben maar ook voor mensen die zich af en toe willen inzetten.

Wat doen de vrijwilligers zoal.

Gastheer/vrouw zijn en daarbij bijvoorbeeld koffie/thee schenken en de garderobe bemensen bij culturele/maatschappelijke evenementen. Bij algemene openstelling van de Grote Kerk informatie over geschiedenis en mogelijkheden van de Grote Kerk vertellen aan geïnteresseerden. Ondersteunen in praktische taken van het locatiemanagement, zoals helpen bij klaarzetten opstellingen voor evenement, bediening beeld- en geluidinstallatie en bijstaan bij het evenement.

Wil je je opgeven als vrijwilliger, of eerst meer weten, neem dan contact op met Tina Folkersma: e-mail: vrijwilligers@grotekerkwageningen.nl