Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jubileum concert Theater Tegendraads

27 oktober 2023 | 20:00 - 22:00

5 jaar geleden was het tijd om te gaan starten met Theater Tegendraads. Na jarenlange ervaring hadden Jan-Willem Slotboom en Wendy van Capelle de wens om een eigen theatergroep te starten met mensen met een beperking.

Inmiddels zijn we een tijd verder en is het tijd voor ons eigen jubileumfeest. En natuurlijk doen we dat geheel op een tegendraadse manier.
Op een te gekke locatie vieren wij op 27 oktober dat wij 5 jaar bestaan. Dit doen we niet alleen maar samen met onze vrienden van THEATERKANTOOR.

U wordt ontvangen door de spelers van Tegendraads in een speciaal programma samen met pianist Bernd van den Bos. Met hem brengen ze een aantal nummers van Freddie Mercury aangevuld met hun eigen repertoire. Aansluitend kunt u lekker onderuit en liggend op uw eigen matje of matrasje genieten van de pianomuziek van Bernd van den Bos.
Pianist, liedjesschrijver en bandleider: Bernd van den Bos is het allemaal. Hij begeleidt artiesten als Brigitte Kaandorp, André van Duin, Simone Kleinsma en Jenny Arean. Verrast met spannende improvisaties en schrijft composities met een knipoog. Zijn speelstijl is lyrisch, zijn klank klassiek, zijn inspiratiebronnen divers – van Louis van Dijk tot Freddie Mercury. Muzikale verhalen vertellen die raken, dat is wat hij doet. Het liefst op gympen achter zijn vleugel.

Dat beloofd een prachtige avond te worden. Vier jij dit met ons mee? Én vergeet niet je eigen matje, matras of zitzak mee te nemen!

Datum: vrijdag 27 oktober 2023
Tijd: 20:00 uur – 22:00 uur
Kerk open om 19:30 uur

Info & Tickets

Gegevens

Datum:
27 oktober 2023
Tijd:
20:00 - 22:00