Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vooraankondiging

RummiCup

25 november 2023 | 00:00

“Het is heel moeilijk om mensen niet leuk te vinden als je ze (live) ontmoet. Dat viel me al op toen ik nog in de kapsalon werkte en ik met nagenoeg iedereen een leuk gesprek had. Nog altijd geloof ik dat, wanneer we elkaar werkelijk ontmoeten, we telkens weer ontdekken hoe leuk mensen zijn” ; aldus Jantien Klein Ikink. Mensen samen brengen en elkaar echt te laten ontmoeten. Zoals we nu gaan doen met een RummiCup in Wageningen.

Op 25 november organiseert zij in samenwerking met studenten, ondernemers, zorginstellingen en iedereen die maar een (rummikup)steentje wil bijdragen, een super gaaf evenement in de Grote Kerk in Wageningen om inwoners van alle leeftijd en achtergronden met elkaar samen te brengen. Een evenement waarbij spel de opening is tot ontmoeting, maar waarbij de magie waarschijnlijk plaatsvindt tussen de spellen door, tussen de deelnemers en het publiek! Met uiteraard lekkere hapjes en drankjes, muziek, theater en een vleugje storytelling…

Als Grote Kerk Wageningen natuurlijk supertrots! Nu al 1 van de leukste evenementen die we dit jaar (voor het eerst, maar hopelijk vaker) een plek mogen geven!

Meer informatie over het leggen van runmikubsteentjes volgt.

Zet alvast op 25 november  “RummiCup” in uw agenda. 

 

Gegevens

Datum:
25 november 2023
Tijd:
00:00