Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vivavoce met Wageningen viert Kerst!

16 december 2022 | 19:30 - 22:00

Op vrijdagavond 16 december viert Wageningen Kerst! Tijdens het concert, in de grote kerk op de markt, maken we een gezamenlijke reis vanuit het donker naar het licht. Het is een reis waarin verschillende kunstvormen en leeftijden samenkomen en waarin de verbondenheid in Wageningen centraal staat.

Vocaal Ensemble Vivavoce werkt samen met voormalig stadsdichter Ivanka de Ruijter, Groep 7 van Basisschool De Zwaneridder, de Wageningse Studenten Koor en Orkest Vereniging (WSKOV) en organist en voorvechter van het Wageningse orgel Gonny van der Maten.

Het laagdrempelige programma bevat muziek, spoken word, samenzang en de schoolkinderen participeren onder leiding van Ivanka de Ruijter met eigen werk. Wageningen viert Kerst is een beleving voor het hele gezin!

Het concert wordt ondersteund door de Wageningse winkeliers-vereniging (SOW) en is onderdeel van de kerstmarkt, die in dit weekend voor Kerst wordt gehouden. Wageningen viert Kerst werd voor het eerst uitgevoerd in 2019. Na de gedwongen pauze door COVID, zetten we deze traditie graag door en verwelkomen we alle geïnteresseerde Wageningers graag in de Grote Kerk!

• Vivavoce o.l.v. Jori Klomp
• Groep 7 van Basisschool De Zwaneridder
• Wageningse Studenten Koor en Orkest vereniging – WSKOV o.l.v. Dennis Broeders
• Ivanka de Ruijter, voormalig stadsdichter van Wageningen
• Gonny van der Maten, organist

Datum: vrijdag 16 december
Aanvang: 19:30 uur tot 21:00 uur
Kerk open: 19:00 uur

Kaarten: €10,00 en jongeren tot 16 jaar/CJP/Studenten: €5,00

Online kaartverkoop

Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij: olumbus koffie/thee/delicatessen, Junusstraat 27A, Wageningen en Boekhandel De Beschte, Bergstraat 22, Wageningen

Gegevens

Datum:
16 december 2022
Tijd:
19:30 - 22:00