Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vivavoce met “Midsummer”

18 juni 2022 | 20:15 - 23:00

In samenwerking met Choeur Anonymus uit Luik, viert Vivavoce de zomer! Centraal in het programma staat de ‘Sunrise Mass’ van Gjeillo. In dit prachtige werk heeft Gjeilo de traditionele latijnse mis opnieuw verklankt, waarbij de muziek zich langzaam ontwikkeld van een verheven, rustieke sfeer naar een meer dramatische, aardse stemming. En, zoals hij zelf zegt, wil hij met zijn muziek graag een positieve, optimistische boodschap brengen.

Voor dit concert gaan wij een bijzondere samenwerking aan, met het Choeur Anonymous uit Luik. Het concert wordt zowel in Wageningen als in Luik uitgevoerd. De concerten vinden plaats rondom de langste dag van het jaar, op 18 juni in Wageningen en op 25 juni in Luik. Naast de ‘Sunrise Mass’ staan nog een aantal kortere werken op het programma, die passen bij het zomerse karakter van dit concert.

Na de succesvolle samenwerking dit jaar, tijdens de uitvoering van de Johannes Passion, verzorgd Ensemble Sequenza ook bij dit concert de begeleiding. De leden van dit concert zijn vergevorderde amateurs uit de regio Wageningen.

Choeur Anonymous
o.l.v. Philippe Favette
www.choeuranonymus.be

Vivavoce
o.l.v. Jori Klomp

Begeleiding
Ensemble Sequenza

Datum: zaterdag 18 juni 2022
Aanvang: 20.15 uur
Kerk open om 19.30 uur

Kaarten: €20,00 en Scholieren/Studenten: €15,00     Kaartverkoop

Gegevens

Datum:
18 juni 2022
Tijd:
20:15 - 23:00