Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hele maand augustus ‘Kunst in de Kerk’

1 augustus 2022 - 28 augustus 2022

Ook in 2022 weer elke week een nieuwe kunst-expositie in de Grote Kerk Wageningen.

Dit jaar is de insteek om het publiek inzicht te geven in het maakproces van de kunstenaar. Ben jij nieuwsgierig naar de manier waarop de kunstenaar tot het uiteindelijke kunstwerk komt? Kom dan een kijkje nemen. Op diverse manieren tonen de verschillende kunstenaars hun eigen maakproces waarbij er ook een aantal workshops gegeven worden. Een aantal kunstenaars nodigen je uit om deel te nemen aan het maakproces van een kunstwerk.

Ervaar aan den lijve dat kunst ‘spelen’ is. Speel samen met de kunstenaar met woorden of maak van een verzameling posters een nieuw digitaal werk. Verder is er elke week de mogelijkheid om de basisbeginselen van improvisatietheater te leren en al improviserend samen met anderen tot iets te komen.

Natuurlijk is er ook volop ruimte om op je gemak en in je eigen tempo de expositie van schilderijen en ruimtelijke beelden te bekijken. Elke week is er een nieuwe expositie met nieuwe kunstenaars. Laat je verrassen door de diversiteit aan kunstenaars en kunstvormen die in Wageningen aanwezig zijn. Er zijn schilderijen, beelden, foto’s, tekeningen, video’s et cetera.

Kom gewoon elke week even een kijkje nemen, toegang is gratis.

Openingstijden:
• woensdag 10-17 uur
• zaterdag 10-17 uur

Gegevens

Begin:
1 augustus 2022
Einde:
28 augustus 2022